"Zöld Anyuka - Zöld Baba" - Egészségtudatos nevelés első állomása
Miért válasszon zsebes mosható pelenkát?
A mosható pelenka jobb a szülőnek, a babának és a környezetnek is,… További információ
"Zöld Anyuka - Zöld Baba" - Egészségtudatos nevelés első állomása
Miért válasszon zsebes mosható pelenkát?
A mosható pelenka jobb a szülőnek, a babának és a környezetnek is, egyszerű használni, elkísér az egész pelenkás időszak alatt (egyméretű, 3 kg-18 kg) és gyorsan szárad.
A Luksy zsebes mosható pelenkák egyméretűek, 3 kg-tól 18kg-ig használhatóak. A pelenkák elején 3 sor patent található, melyekkel S/M/L méret állítható be. A további patentokkal a pelenka a babára igazítható. Ez az univerzális pelenka a sok patentnak köszönhetően végigkíséri gyermeket az egész pelenkás időszak alatt, mialatt Ön jelentős pénzt tud megtakarítani, illetve nem lesz gondja a folytonos egyszer használatos pelenka vásárlással sem. 
Zsebes pelenkáink mosása nagyon egyszerű, 60 fokon moshatóak. A szárító használata nem javasolt, mivel karosíthatja a PUL (vízhatlan) réteget. Javaslat:a pelenkákat és a betéteket ne hagyja mosás előtt több mint 2 napig állni használat után. Amennyiben nem tudja aznap/másnap kimosni, kérem öblítse ki, és enyhe ecetes vízben (10 literhez 1 dl ecet) áztassa mosásig.
Az első használat előtt javasoljuk, hogy a betéteket 5-10 alkalommal mossa ki, a megfelelő nedvszívás elérése érdekében. 
Egy mosható pelenkához 1 db mosható betét jár! (1 db microfilber)

Tudunk hozzá tárolót is ajánlani amiben elhelyezheti a száraz és a már használt pelenkát is. A tároló tasakot kérem külön kérje!
Segítség a használathoz: https://youtu.be/40WnqsEjRRo