Kedves Olvasó!

Kérek pár percet egy korrekt, őszinte ismertető elolvasására....

Mi a textíliáinkat európai nagy textilgyárakból szerezzük be. De a  lényeg a textília káros anyag tartalmában van. Tartalmaz ilyet, vagy nem...ezt csak vizsgálattal lehet eldönteni. Ezt hívják: ÖKOTEX vizsgálatnak!
Mennyi cég az aki be tudja mutatni a saját vizsgálati anyagát? Sajnos csak egyetlen ilyen van Magyarországon: és ez a SZEKO Stúdió Kft. Nagykanizsán. Mi valóban elmondhatjuk magunkról, hogy minőségi, bababarát textíliából dolgozunk! Már 4.éve . hogy minden évben bevizsgáltatjuk a textíliánkat káros és mérgező anyag tartalomra az ÖKOTEX magyarországi intézetében az INNOVATEXT Intézetben.
Mindezt a saját cégnevünkre kiállított bizonyítvánnyal igazolni tudjuk! Még egy információ: ezek a textiliák bébi minőségre lettek vizsgálva.. ezt mutatja a tanúsítványunkban az I osztály jelző,és ez nagyon fontos szempont..

Kedves leendő anyukák!

Mi rendszeresen tartunk előadásokat a védőnők által szervezett fórumon: a kismama klubban. Orvosok és védőnők egybehangzó véleménye alapján bátran kijelenthetjük, hogy születés utáni életben az egészség legfontosabb szempontja az anyatej után a baba bőrével folyamatosan érintkező " termék" a textília. Ezért kell és lényeges odafigyelni, hogy milyen ágyneműbe fektetjük a "szemünk fényét", drága gyermekünket!

Köszönöm, hogy elolvasta.

Mindenkinek jó egészséget kívánnak a cégvezetők:
Szekeresné Kovács Tünde és Szekeres Árpád